Garanția Produselor

Transport gratuit, comenzi minim 1200 LEI

Meniu

Toate prețurile sunt cu TVA

Garanție, obligația de a notifica defectele
(1) Dispozițiile legale se aplică drepturilor cumpărătorului în caz de defecte materiale și juridice (inclusiv livrare incorectă și scurtă), cu excepția cazului în care se specifică altfel mai jos. În toate cazurile, dispozițiile speciale legale rămân neafectate la livrarea finală a mărfurilor către consumator.

(2) Dacă achiziția este o tranzacție comercială pentru cumpărător, cumpărătorul trebuie să examineze mărfurile livrate imediat după livrare. Bunurile livrate sunt considerate aprobate de cumpărător dacă un defect nu ne afectează
(a) în cazul unor defecte evidente (inclusiv livrare incorectă și scurtă) în termen de șapte zile lucrătoare după livrare sau
(b) în cazul altor defecte în termen de șapte zile lucrătoare de la descoperirea defectului
este afișat sub formă de text. Expedierea la timp este suficientă pentru a îndeplini termenul limită.

(3) Cumpărătorul trebuie să ne ofere timpul și oportunitatea necesare pentru performanțele ulterioare datorate, în special pentru a preda mărfurile respinse în scop de inspecție. În cazul unei livrări de înlocuire, cumpărătorul trebuie să ne returneze articolul defect, în conformitate cu prevederile legale.

(4) Vom suporta cheltuielile necesare testării și performanțelor suplimentare, în special costurile de transport, călătorie, forță de muncă și materiale, dacă există de fapt un defect. Cu toate acestea, dacă solicitarea cumpărătorului de a remedia defectul se dovedește a fi nejustificată, putem solicita rambursarea costurilor suportate de către cumpărător.

(5) Revendicările cumpărătorului pentru daune sau rambursarea cheltuielilor inutile sunt excluse.

(6) O livrare a articolelor folosite convenite în cazuri individuale cu cumpărătorul are loc excluderea oricărei garanții pentru defecte materiale.

Crează un cont!

Ai deja un cont?

Accesează-ți contul

Nu ai cont?

Ai uitat parola?