Cum cumpăr

Transport gratuit, comenzi minim 1200 LEI

Meniu

Toate prețurile sunt cu TVA

Cumpararea produselor din depozitul nostru en-gros o puteti face exlusiv online.


Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din partea de sus a paginii ce contine categoriile de produse, din meniul din partea dreapta cu toate categoriile si subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi. 

Dupa introducerea cantitatilor si adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Metoda de plata:  Transfer bancar in avans sau cu cardul bancar direct pe sait.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact. 

 

 Valoare minima pentru o comanda este de 350 LEI.
 Transport gratuit, comenzi mininim 1200 LEI

Crează un cont!

Ai deja un cont?

Accesează-ți contul

Nu ai cont?

Ai uitat parola?