Condiţii generale de vânzare

Transport gratuit, comenzi minim 1200 LEI

Meniu

Toate prețurile sunt cu TVA

(1) Ne rezervăm dreptul de proprietate asupra mărfii până la plata integrală a prețului de achiziție.
(a) Pretul produselor este cu TVA - inclus.

(2) Mărfurile care fac obiectul păstrării titlului nu pot fi nici gajate către terți și nici nu sunt transferate integral ca garanție înainte de achitarea integrală a creanțelor garantate. Cumpărătorul trebuie să ne anunțe imediat dacă și în măsura în care terții accesează bunurile care ne aparțin.

(3) Cumpărătorul este autorizat să revândă mărfurile aflate în păstrarea titlului în cursul activității obișnuite. În acest caz, se aplică și următoarele dispoziții.
(a) Cumpărătorul ne cesionează creanțele împotriva terților rezultate din revânzarea mărfurilor ca garanție. 
(b) Cumpărătorul rămâne autorizat să colecteze cererea de lângă noi. Ne angajăm să nu colectăm creanța atâta timp cât cumpărătorul își îndeplinește obligațiile de plată față de noi, nu implicit, nu există o cerere de deschidere a procedurii de insolvență și nu există o altă lipsă de performanță. Dacă acesta este cazul, însă, putem solicita cumpărătorului să ne notifice creanțele alocate și debitorii acestora, să furnizeze toate informațiile necesare încasării, să predea documentele asociate și să notifice debitorii (terții) despre cesiune.
(c) Dacă valoarea realizabilă a garanției depășește creanțele noastre cu mai mult de 10%, vom elibera garanțiile la alegerea noastră la cererea cumpărătorului.

Crează un cont!

Ai deja un cont?

Accesează-ți contul

Nu ai cont?

Ai uitat parola?