Despre noi
Meniu

Toate prețurile sunt cu TVA / Transport gratuit

FashionB2B - Încălțăminte pentru femei cu ridicata și multe altele

FashionB2B este un retailer cu ridicata care oferă o gamă largă de bunuri pentru afacerea dvs. la un preț en-gros. Încălțămintea disponibilă în magazinul online Fashion B2B se vinde la prețuri extrem de mici, pornind de la doar 20 RON o pereche pentru încălțăminte pentru femei. Produsele noastre sunt de înaltă calitate, cu o mare varietate de mărfuri, de la pantofi cu toc înalt la pantofi cu balerină, cizme, sandale și multe altele. Dacă intenționați să vă reîmprospătați magazinul online sau să vă extindeți afacerea electronică și căutați un partener de încredere, este posibil să fim alegerea perfectă. Fashion B2B oferă întotdeauna prețuri competitive și o gamă largă de produse, astfel încât să găsești întotdeauna ceea ce cauți.

Vânzări cu ridicata, îmbrăcăminte și genți

Magazinul online FashionB2B nu se limitează la vânzările de încălțăminte pentru femei; puteți găsi, de asemenea, un sortiment uriaș de încălțăminte pentru bărbați, îmbrăcăminte pentru femei și genți de mână. De asemenea, oferim o varietate de produse de la branduri cunoscute, care vor atrage cu siguranță potențialii cumpărători și vor ajuta la extinderea bazei de clienți.
Dacă tranzacționați încălțăminte pentru femei, bărbați sau copii, sau genți și articole de îmbrăcăminte pentru femei, magazinul nostru online poate oferi un sortiment destul de mare de produse care vor completa gama de produse. Înregistrarea pe site-ul FashionB2B vă va permite să verificați prețurile articolelor, cu taxa pe valoarea adăugată inclusă și vă va permite să trimiteți prompt comanda. Valoarea minimă a coșului ar trebui să fie de 999 RON; cu toate acestea, puteți fi sigur că produsele oferite de noi sunt vândute la prețuri cele mai favorabile. Toate mărfurile sunt livrate printr-un serviciu de curierat, asigurându-vă că nu va dura mult timp pentru a primi comanda dvs. De obicei, livrarea nu depășește 4-7 zile lucrătoare și căutăm întotdeauna cea mai bună modalitate pentru ca produsele noastre să ajungă cât mai curând cu clienții noștri.

Economisirea timpului

Cumpărăturile online sunt întotdeauna practice: puteți reîmprospăta opțiunile oricând și puteți primi comanda dvs. în locul care este cel mai convenabil pentru dvs. Magazinul online FashionB2B oferă o mare varietate de bunuri care se potrivesc nevoilor fiecăruia, indiferent dacă intenționați să începeți o afacere sau ați început deja tranzacționarea activă a încălțămintei, a produselor de marfă și a îmbrăcămintei. Durează doar câteva momente pentru a trimite comanda. Imediat după ce primim plata dvs., comanda va fi colectată și pregătită pentru livrare printr-un serviciu de curierat.

Libertatea de a face cumpărături la îndemână și comoditate

Plasarea unei comenzi este instantanee și poate fi făcută în orice moment convenabil. După primirea plății pentru mărfuri, comanda este transferată pentru prelucrare, iar la scurt timp, curierul vă va livra marfa. Mărfurile pentru Romania sunt livrate din Germania, dar puteți fi sigur că livrarea nu va dura mai mult de câteva zile. Selectați doar categoria de interes pentru a selecta cele mai potrivite produse și nu ezitați să efectuați o comandă. FashionB2B are grijă de fiecare aspect care va permite clienților noștri să găsească lucrurile pe care și le doresc, așa că analizăm continuu cerințele pieței cu scopul de a răspunde nevoilor tuturor.

Sunteți persoana care este cel mai bine conștientă de cele mai populare modele și producători de pantofi pe care îi vindeți. Prin urmare, puteți face cu ușurință cumpărăturile rapide și convenabile și vă puteți reîmprospăta sortimentul de produse. Gama de încălțăminte oferită de FashionB2B vă va permite să selectați cele mai la modă și populare modele pentru a vă asigura succesul afacerii. Puteți chiar să vizualizati produsele noastre fără să vă înregistrați pentru a decide dacă magazinul nostru online satisface așteptările dvs. Fără îndoială, doriți să vă asigurați că gama de produse FashionB2B este extinsă, în timp ce prețurile competitive, vânzările și reducerile noastre vă vor încuraja să vizitați site-ul nostru mai des. Magazinul online FashionB2B nu se limitează la vânzările de încălțăminte pentru femei - oferim și încălțăminte pentru bărbați, genți pentru femei și îmbrăcăminte.

O gamă largă de încălțăminte

După cum puteți ghici din numele nostru, FashionB2B oferă o gamă largă de încălțăminte, haine si genti; cu toate acestea, vă oferim, de asemenea, diferite tipuri de îmbrăcăminte (blugi, pulovere, paltoane, bluze etc.) și genți, așa că veți fi sigur că veți găsi mărfurile care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs. și veți explora ce ar putea fi ales pentru a reîmprospăta sortimentul în dvs. magazin dmv. . Ofertele de încălțăminte pentru femei și alte tipuri de încălțăminte sunt de cea mai înaltă calitate, majoritatea fiind realizate în țările UE, deci fiți siguri că nu veți ajunge să fiți dezamăgiți de calitatea produselor noastre.

Cele mai mici preturi

Cumpărarea de încălțăminte, genți și haine en-gros vă permite să găsiți cele mai bune prețuri. Diferența dintre FashionB2B și alți comercianți cu amănuntul angrosiști ​​este că oferim clienților noștri posibilitatea de a cumpăra articole individuale în loc să cumpere cantități mari de mărfuri. În unele cazuri, când mărfurile sunt cumpărate de la un angrosist, aceasta include o cerință de a comanda colete mari din același model. Cu toate acestea, magazinul online FashionB2B oferă o varietate de modele care pot fi selectate în funcție de cerințele unui client specific, adică achiziționând o singură unitate pe model. Acest lucru este mai convenabil atunci când faceți cumpărături pentru nevoi personale, pentru comenzi ale magazinului online, pentru modele la comanda ale clientilor dmv. sau pur și simplu determinați sortimentul necesar de bunuri pe care le-ați dori, precum și suplimentarea gamei de produse. Nu este nevoie să cheltuiți mulți bani. Valoarea minimă a comenzii dvs. este de doar 999 RON,

Proces rapid și comod de comandă.

Procesul decomandă este rapid și convenabil. Magazinul online oferă categorii specifice (încălțăminte pentru femei, încălțăminte pentru bărbați, genți, haine pentru femei etc.) care vă vor ajuta în luarea rapidă a deciziilor. În plus, puteți sorta mărfurile după cele mai populare sau cele mai ieftine, făcând cumpărăturile să aibă loc chiar mai repede. Apoi trebuie doar să introduceți mărfurile selectate în coșul electronic și să trimiteți comanda. Imediat după ce primim plata dvs., comanda va fi colectată și pregătită pentru livrare la adresa indicată.

Crează un cont!

Ai deja un cont?

Accesează-ți contul

Nu ai cont?

Ai uitat parola?