Despre noi

Transport gratuit, comenzi minim 1200 LEI

Meniu

Toate prețurile sunt cu TVA

Fashion B2B - Încălțăminte, haine, genti cu ridicata și multe altele

FashionB2B este un retailer cu ridicata care oferă o gamă largă de articole. Produsele noastre sunt de înaltă calitate, cu o mare varietate de mărfuri, de la pantofi cu toc înalt la pantofi cu balerină, cizme, sandale și multe altele. 

Valoarea minimă a coșului ar trebui să fie de 650 LEI; cu toate acestea, puteți fi sigur că produsele oferite de noi sunt vândute la prețuri cele mai favorabile. Toate mărfurile sunt livrate printr-un serviciu de curierat, asigurându-vă că nu va dura mult timp pentru a primi comanda dvs. De obicei, livrarea nu depășește 4-7 zile lucrătoare și căutăm întotdeauna cea mai bună modalitate pentru ca produsele noastre să ajungă cât mai curând cu clienții noștri.

Economisirea timpului

Cumpărăturile online sunt întotdeauna practice: puteți reîmprospăta opțiunile oricând și puteți primi comanda dvs. în locul care este cel mai convenabil pentru dvs. Durează doar câteva momente pentru a trimite comanda. Imediat după ce primim plata dvs., comanda va fi colectată și pregătită pentru livrare printr-un serviciu de curierat.

Libertatea de a face cumpărături la îndemână și comoditate

Plasarea unei comenzi este instantanee și poate fi făcută în orice moment convenabil. După primirea plății pentru mărfuri, comanda este transferată pentru prelucrare, iar la scurt timp, curierul vă va livra marfa. Mărfurile pentru Romania sunt livrate din Germania, dar puteți fi sigur că livrarea nu va dura mai mult de câteva zile.  

Proces rapid și comod de comandă.

Procesul decomandă este rapid și convenabil. Magazinul online oferă categorii specifice (încălțăminte pentru femei, încălțăminte pentru bărbați, genți, haine pentru femei etc.) care vă vor ajuta în luarea rapidă a deciziilor. În plus, puteți sorta mărfurile după cele mai populare sau cele mai ieftine, făcând cumpărăturile să aibă loc chiar mai repede. Apoi trebuie doar să introduceți mărfurile selectate în coșul electronic și să trimiteți comanda. Imediat după ce primim plata dvs., comanda va fi colectată și pregătită pentru livrare la adresa indicată.

Crează un cont!

Ai deja un cont?

Accesează-ți contul

Nu ai cont?

Ai uitat parola?